Työnvälitykseen keskittyneitä online-kauppapaikkoja on markkinoilla useita, joista iso osa tuotetaan ulkomailla. Voimme ylpeänä todeta, että Digiful on noussut 100% suomalaisena yrityksenä suomalaisen työn lipunkantajaksi ja siksi Aivainlippu-merkki on meille suuri kunnia. Olemme otettuja meille myönnetystä Avainlipusta ja siitä, mitä se edustaa. Avainlipulla haluamme tuoda yhä vahvemmin esiin suomalaisen työn merkitystä ja korkeaa laatua. Kaikki palvelumme ovat tuotettu Suomessa ja työllistämme kotimaisia eri alojen freelancereita ja toimistoja ympäri Suomen.

Meillä Avainlippua voidaankin pitää eräänlaisena suomalaisen työn laadun symbolina. Pyrimme valitsemaan aina Avainlipulla merkittyjä palveluita ja tuotteita sekä kannustamme valinnoillamme myös muita tekemään samalla tavalla.

Mikä Avainlippu on?

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että palvelun on oltava tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu- Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johtoja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Digiful-palvelun omistusosuus perustuu 100%:n kotimaisuuteen.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun.

Lue lisää Avainlipusta Suomalaisen Työn Liiton sivuilta.