Kotisivuista ja rahan säästämisestä puhuttaessa useimmat ihmiset kuvittelevat automaattisesti, että sivuston toiminnallisuuksia tulee karsia, suunniteltua laajuutta tulee supistaa tai keksiä muita vastaavia kompromissiratkaisuja.

Vaikka edellä mainitut keinot ovatkin varmasti toimivia, kokonaisuutta kannattaa ensisijaisesti tarkastella laajemmasta perspektiivistä. Ennen kuin edes harkitaan sovittelevia ratkaisuja tarvittavien toiminnallisuuksien kustannuksella, tulee ymmärtää mitä tietyllä rahasummalla voi saada tai toisaalta mitä tietynlainen kokonaisuus ylipäätään voi maksaa.

Säästön ei siis tarvitse automaattisesti merkitä sitä, että karsitaan ominaisuuksia ja tyydytään vähempään. Liian vähäisillä tiedoilla hinta- ja palvelutason arviointi on kuitenkin mahdotonta, joten vertailupohjan täytyy olla riittävän suuri.

Miten siis toimia, kun kotisivujen hankinta tulee ajankohtaiseksi ja WordPress kotisivujen hinta mietityttää? Paljonko kannattaa maksaa? Mitä rahalla saa?

Muutamia asiakkaitamme

Luonnonvarakeskus logo
HalpaHalli logo
Hieronta Corento logo
Landola logo

WordPress kotisivujen hinta — Kilpailuttamalla säästöä jopa -28%

Olemme välittäneet toimeksiantoja kotimaisille ammattilaisille vuoden 2021 alusta lähtien. Tuona aikana olemme auttaneet lukuisia erikokoisia yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä löytämään sopivan tekijän omalle kotisivuprojektilleen.

Seuraamme aktiivisesti kaikkia tarjouskilpailuja ja toimeksiantojen toteutumaa. Pelkästään vuoden 2021 aikana julkaisimme useita kymmeniä kilpailutuksia ja WordPress-kotisivujen kohdalla potentiaalinen säästö oli keskimäärin -28%.

Esimerkiksi monissa toteuttamissamme 2000€ kilpailutuksissa tarjouksien hinnat liikkuvat pääasiallisesti 1300€-1900€ välissä. Joskus vaihteluväli on suurempikin. Kaikki riippuu toimeksiannon sisällöstä, aikataulusta ja kilpailutuksen laajuudesta.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä vanha totuus siitä, että halvin tarjous ei useimmiten ole se järkevin valinta.

Kilpailuta kotisivut omilla ehdoillasi

Edullinen hinta

Edullinen hinta

Painotamme ammattilaisten valinnassa kilpailukykyistä hintaa.

Valikoidut ammattilaiset

Tekijän kokemus

Valitsemme projektillesi vain kaikkein kokeneimmat ja osaavimmat tekijät.

Kotisivut eivät ole kulu vaan investointi

Yritykselle kotisivujen hankinta on aina investointi, joten asiaa kannattaa pohtia myös saadun palvelutason ja ammattilaisen osaamisen näkökulmasta. Vaikka kaikkien tarjouksien hinta olisikin sama, sisältö on harvoin, jos koskaan, täysin identtinen.

Tämä johtuu monesti siitä, että ammattilaiset haluavat erottua joukosta omalla ammattitaidollaan ja tarjota parempaa palvelua samalla hinnalla. Taloudellinen säästö jää näennäisesti olemattomaksi, mutta laajempaan palvelupakettiin sijoitettu raha tuottaa potentiaalisesti varmemmin toivottuja tuloksia. Sijoitus on siis tässäkin tapauksessa kannattava.

Tarkastellaan seuraavaksi Digifulin tarjoamia konkreettisia hyötyjä.

Nainen kirjoittaa tietokoneella
Digiful-palvelun avulla tavoitat yhdellä toimeksiannolla ammattilaiset ympäri Suomen. Säästät aikaa ja vaivaa.

Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia

Digiful-palvelun ensisijainen tavoite on helpottaa asiakkaidemme arkea. Tarjoamme toimeksiantajille ja digiammattilaisille turvallisen kauppapaikan, jossa työ löytää tekijän tehokkaasti.

1. Säästä jopa satoja euroja

WordPress-kotisivujen hinta koostuu monesta eri tekijästä, mutta sama kokonaisuus voi silti maksaa enemmän tai vähemmän riippuen siitä keneltä hintaa kysyy. Siksi onkin järkevää pyytää tarjous mahdollisimman monelta ammattilaiselta. Kilpailutuksen avulla saat hintatasosta paremman käsityksen ja ymmärrät mitä rahalla saa.

2. Verifioitujen kotisivuammattilaisten verkosto käytössäsi

Varmistamme kaikki rekisteröityneet ammattilaiset ennen hyväksymistä. Näin voimme varmistaa palvelun luotettavuuden kaikille osapuolille. Keräämme myös aktiivisesti palautetta asiakkailtamme, jotta voimme pitää palvelun tason korkealla myös tulevaisuudessa.

3. Säästä aikaa ja vaivaa useita tunteja

Sopivien ammattilaisten etsiminen Googlen avulla on puuduttavaa hommaa. Palveluiden vertailu ja kaikkien tekijöiden kontaktointi erikseen voi viedä aikaa yhteensä jopa useita tunteja.

Me tarjoamme asiakkaidemme käyttöön laajan ammattilaisten verkoston ilmaiseksi. Digifulin avulla voit kilpailuttaa yhdellä toimeksiannolla jopa kymmenet huippuammattilaiset yhdellä toimeksiannolla. Käytännössä saavutat useamman tunnin työn 10 minuutissa.