Digiful-tiimi palvelee

Kilpailutamme digipalvelut puolestasi ilmaiseksi

Digiful on uusi monipuolisten digipalveluiden kilpailutuspalvelu. Tältä sivulta löydät lisää tietoa toiminnastamme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysyä lisätietoja.

Kysy meiltä

Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa ja vie vain hetken

Tarjouspyyntölomakkeen täyttäminen vie sinulta vain muutaman minuutin. Lomake on suunniteltu niin, että voit vastata tärkeisiin yksityiskohtiin muutamalla hiiren napsautuksella.

Ennen lomakkeen lähettämistä sinun kannattaa kuitenkin vielä antaa itse laadittu vapaamuotoinen kuvaus projektistasi ja siihen liittyvistä yksityiskohdista.

Kun ammattilaisilla on hallussaan kaikki tarvittava tieto, he voivat antaa sinulle täsmällisen tarjouksen.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen toimitamme tarjouspyyntösi projektiisi sopivimmille ammattilaisille. Lopulta projektistasi kiinnostuneet tekijät toimittavat sinulle tarjouksen. Helppoa, eikö!

Kilpailuttamalla säästät rahaa

Palvelujen kilpailuttaminen kannattaa aina. Huolellisesti laaditun tarjouspyynnön ansiosta saat todennäköisimmin keskenään hyvin vertailukelpoisia tarjouksia.

Saamistasi tarjouksista voit valita minkä tahansa ja säästää lopullisissa kustannuksissa tuntuvastikin. Sinulla ei kuitenkaan ole velvoitetta ostaa palvelua, eli voit vaihtoehtoisesti hylätä kaikki saamasi tarjoukset.

Tarjouspyynnön jättäminen on täysin riskitöntä, eikä palvelun käytöstä aiheudu sinulle kustannuksia missään vaiheessa.

Voit merkitä tarjouspyyntöihin käytettävissäsi olevan budjetin. Budjetti auttaa ammattilaista laatimaan tarjouksensa sen mukaisesti, mitä kyseisellä summalla voidaan toteuttaa. Määritelty budjetti myös omalta osaltaan edesauttaa tarjousten vertailukelpoisuutta.

Usein kysyttyä

Vaivaton tapa etsiä sopiva tekijä tarvittavalle palvelulle

Sopivan ammattilaisen etsiminen esimerkiksi nettisivujen tekijäksi perinteisillä tavoilla vie aikaa. Kuvittele, kauanko kuluisi aikaa jo pelkästään tarjouspyyntöjen lähettämiseen sähköpostitse tai puhelinsoittoihin kymmeniin eri paikkoihin.

Ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä sinun pitäisi tietenkin etsiä sopivat ammattilaiset esimerkiksi Googlen avulla. Kotisivujen tekijöitä toki myös löytyy helposti, mutta kuinka moni heistä olisi soveltuva juuri sinun projektiisi?

Digifulin avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä kymmeniä freelancereita ja digitoimistoja. Kaiken lisäksi olemme varmistaneet, että he varmasti soveltuvat projektiisi.

Täytettyäsi tarjouspyyntölomakkeemme teemme tekijöistä alustavan karsinnan, ja lähetämme tarjouspyyntösi sopivimmille tekijöille.

Tämän jälkeen projektistasi kiinnostuneet tekijät lähettävät sinulle räätälöidyt tarjouksensa. Kaikki saamasi tarjoukset löydät kätevästi samalta sivulta, joten tarjouksien vertailu on äärimmäisen helppoa.

Järjestelmämme ilmoittaa sinulle automaattisesti saamiesi tarjouksien keskiarvon, jotta sinun olisi helpompaa muodostaa kokonaiskuva tilanteesta. Useimmiten paras tarjous löytyy keskiarvon lähituntumasta, mutta myös tarjouksen sisältö ratkaisee.