Avainlippu - Suomalaista palvelua - Digiful

Edulliset kotisivut

Säästä jopa satoja euroja

  • 1 Julkaise tarjouspyyntö
  • 2 Vastaanota tarjouksia
  • 3 Valitse sopivin tarjous

Valitse kilpailutuksen painopiste

  • Hidden
  • Hidden
  • Valitse alta haluamasi painotus kilpailutukselle.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Edulliset kotisivut — Säästä rahaa ja hermoja

Freelancerit

1. Tavoita kerralla kymmenet kotimaiset freelancerit

Verkostoomme kuuluu useita kymmeniä taitavia freelancereita. Asiantunteva tiimimme etsii sopivat tekijät käyttöösi puolestasi. Kilpailutamme ammattilaiset paikallisesti valitsemasi kaupungin alueelta tai laajemmin valtakunnallisesti. Sinä päätät.

Kotisivujen budjetti

2. Määrittele projektillesi haluamasi budjetti

Yksin toimivat freelancerit voivat tarjota palveluitaan huomattavasti muita halvemmalla. Määrittelemäsi budjetin avulla osaamme valikoida projektillesi sopivat ammattilaiset ja saat entistä osuvampia tarjouksia. Mutta jäitä hattuun — mekään emme pysty ihmeisiin.

Kilpailutuksen painopiste

3. Painota edullista hintaa

Olemme kehittäneet kotisivujen kilpailutukseen menetelmän, jonka avulla voit painottaa toimeksiannossasi edullista hintaa. Kohdennamme kilpailutuksen juuri oikeisiin ammattilaisiin, jolloin saat edullisia ja keskenään vertailukelpoisia tarjouksia.

Pienyrittäjän kotisivut edullisesti

Etsimme projektillesi sopivat tekijät ja kilpailutamme heidät puolestasi. Saat ensimmäiset tarjoukset parhaimmillaan jo tuntien sisällä.

  • 100% ilmainen
  • 100% riskitön
Kilpailuta kotisivut Turku

Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa

Löydä etsimäsi tekijä

Ensisijainen pyrkimyksemme on tehdä kilpailutuksesta niin helppoa kuin mahdollista. Poimi mukaan haluamasi ominaisuudet — me hoidamme loput. Näin helppoa kotisivujen kilpailutus on:

1. Julkaise toimeksianto

Julkaise toimeksianto kotisivuista täyttämällä lomake. Lomakkeen täyttäminen on todella helppoa. Voit koota sivustolle tarvitsemasi toiminnot helposti muutamalla hiiren klikkauksella.

2. Etsimme sopivat tekijät

Kun olemme vastaanottaneet toimeksiantosi, käymme sen sisällön läpi. Tekemiesi valintojen perusteella järjestelmämme valitsee projektillesi sopivimmat ammattilaiset ja välitämme heille toimeksiantosi.

3. Valitse sopivin tarjous

Halukkaat ammattilaiset jättävät projektillesi tarjouksensa. Saat sähköpostiisi ilmoituksen uusista tarjouksista, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Sinulla ei kuitenkaan ole ostovelvoitetta.

Turvallinen ja riskitön kotisivujen kilpailutus

Valikoidut ammattilaiset

Verifioidut ammattilaiset

Tarkistamme kaikki palveluumme rekisteröityneet ammattilaiset ennen hyväksymistä. Haluamme varmistaa, että työskentelemme oikeiden ihmisten ja toimistojen kanssa. Vain näin voimme varmistaa palvelun luotettavuuden ja uskottavuuden.

Ei ostovelvoitetta

Asiakaspalaute kehityksen tukena

Keräämme asiakkailtamme aktiivisesti tietoa toteutuneista kilpailutuksista ja suoritetun työn laadusta. Kehitämme palveluamme ja ammattilaiskäytäntöjämme saamamme palautteen avulla. Kehityksen vasteajat ovat lyhyet, jotta voimme korjata epäkohdat mahdollisimman nopeasti.

Avaa menu Avaa menu