Esitteen suunnittelu ja toteutus

Selkeät ja informatiiviset esitteet jäävät mieleen. Kilpailuta suunnittelija muutamalla klikkauksella Digifulin kautta.

Esite on edelleen toimiva markkinointiväline

Esite on helppo tapa kertoa tiivistetysti tuotteestasi, palvelustasi tai yrityksestäsi. Käsinkosketeltava ja visuaalisesti monipuolinen esite myös jää hyvin mieleen, ja sitä on helppo säilyttää tulevaisuudenkin käyttöä varten.

Digifulin kautta voit kilpailuttaa niin graafiset suunnittelijat kuin tekstisisältöjen tuottajat esitteesi suunnitteluun.

Kilpailuta esitteen suunnittelu

Esitteen suunnittelun kilpailutus – Miten se toimii?

1

Täytä lomake

Täytä sivujemme tarjouspyyntölomake, jossa kuvailet tarkemmin projektiasi.

2

Etsimme ammattilaiset

Lähetämme tarjouspyyntösi sopivimmille tekijöille, jotka laativat sinulle tarjouksen.

3

Vertaile ja valitse

Voit valita tarjouksista sinulle sopivimman ja sopia työn toteutuksesta suoraan tekijän kanssa.

Lisää palvelustamme

Sähköinen ja printtiesite samalla

Nykyisin kannattaa esitteistä tehdä samalla digitaalinen ja printtiversio. Näin esitettä voi jakaa tarvittaessa myös sähköpostilla, jos asiakastapaaminen on ollut kokonaan verkossa.

Ammattimainen graafinen suunnittelija osaa muokata esitteen teknisiltä ominaisuuksiltaan niin, että se näyttää hyvältä myös ruudulla. Painoversio on tiedostokooltaan turhan suuri verkossa julkaistavaksi tai lähetettäväksi, joten verkkokäyttöä varten on hyvä saada esitteestä kevyempi tiedosto.

Mahdollisesti esitteen mallia voidaan joutua muokkaamaan hieman digikäyttöön, jotta se näyttää hyvältä esimerkiksi myös puhelimella selatessa.

Sähköinen ja printtiesite samalla kertaa

Esitteen suunnittelu voi alkaa aivan tyhjästä

Apuja esitteen suunnitteluun

Jos itselläsi ei ole vielä mitään valmiita materiaaleja esitteeseen, ei huolta, saat apua valitsemaltasi suunnittelijalta. Alkuun on hyvä lähteä kartoittamaan, mitä kaikkea sisältöä esitteeseen halutaan ja sen jälkeen suunnittelemaan esitteen mallia, laajuutta ja esimerkiksi kuvitusta.

Laajimmillaan voi suunnittelijamme avustaa myös valokuvien ottamisessa itse, tai sitten voimme Digifulilla avustaa sopivan kuvaajan löytämisessä.

Kun kaikki tarvittava sisältö, eli tekstit, mahdolliset valokuvat ja muut kuvitusmateriaalit ovat kasassa, voi alkaa esitteen ulkoasun suunnittelu. Saat lopulta ehdotuksen esitteestä, joka hiotaan antamasi palautteen mukaan loppuun.

Sen jälkeen esite onkin valmis painettavaksi tai vaihtoehtoisesti verkossa julkaistavaksi.

Esitteen suunnittelu tyhjästä

Löydä yrityksellesi sopiva esitteen suunnittelija

Saatuasi tarjouksia verkostomme ammattilaisilta, on aika tehdä lopullinen päätös esitteesi suunnittelijasta. Suunnittelijoillakin on erilaisia tyylejä, joten voi olla hyödyllistä tutustua lyhyesti suosikkivaihtoehtojesi omiin nettisivuihin ja referensseihin.

Aina valinta pelkän hinnan mukaan ei välttämättä takaa hedelmällisintä yhteistyökuviota, joten sen takia kannattaa perehtyä hieman tarkemmin harkinnan kohteena olevien tarjouksien antajiin.

Esitteen suunnittelija

Esitteen suunnittelun hintaan vaikuttaa moni tekijä

Esitteen suunnittelun kuluva aika ja sitä kautta suunnittelun hinta riippuu yleensä monesta eri tekijästä. Pääasiallisesti hintaan vaikuttaa,

  1. kuinka laajasta esitteestä on kyse
  2. onko yrityksellä jo valmiiksi suunniteltu graafinen ilme
  3. löytyykö esitteeseen valmis kuvitus.

Saat täsmällisen tarjouksen tarvitsemastasi esitteestä, kun kilpailutat esitteen teon tarjouspyyntölomakkeellamme!

Pyydä tarjouksia