Käyntikortin suunnittelu ammattilaistyönä

Jää mieliin ammattimaisesti suunnitellulla käyntikortilla. Kilpailuta tekijä Digifulin kautta muutamalla klikkauksella.

Käyntikortin suunnittelu on pitkään kestävä investointi

Käyntikortteja tilataan useimmiten useampi kymmen, yleensä yli sata kerrallaan. Jos käyntikorttien menekki ei ole kovin voimallista, kannattaa käyntikorttien suunnitteluun panostaa. Hyvin suunnitellut ja tyylikkäät käyntikortit kestävät aikaa ja antavat itsestäsi ammattimaisen ja tyylitajuisen kuvan.

Ammattimaisesti suunniteltua käyntikorttia kehtaa jakaa aina tilaisuuden tullen, ja hyvin toteutettu käyntikortti jää helpommin positiivisesti mieleen.

Monipuolisesta graafisten suunnittelijoiden verkostostamme löydät erityyliset käyntikorttien suunnittelijat ja kilpailutat heidät kaikki samalta istumalta.

Kilpailuta suunnittelija
Käyntikorttien suunnittelu ammattilaistyönä

Käyntikortin suunnittelun kilpailutus – Miten se toimii?

Sopivat ammattilaiset, paremmat tarjoukset

1

Täytä lomake

Täytä sivuillamme tarjouspyyntölomakkeemme, jossa kerrot tarkemmin tarpeistasi ja toiveistasi.

2

Etsimme ammattilaiset

Lähetämme tarjouspyyntösi edelleen sopivimmille suunnittelijoille, jotka tekevät sinulle tarjouksen.

3

Vertaile ja valitse

Voit valita tarjouksistasi sinulle sopivimman ja sopia työn toteutuksesta suoraan suunnittelijan kanssa.

Lisää palvelustamme

Panosta yrityksesi luomaan vaikutelmaan

Ammattimainen käyntikortti antaa ammattimaisen kuvan

Käyntikortin perusteella voi moni muodostaa ensivaikutelman kortin antajasta. Jos käyntikortti on askeettinen, Times New Roman -fontilla toteutettu infolistaus, ei se välttämättä anna kovin mieleenpainuvaa kuvaa antajastaan.

Toisaalta jos käyntikortti on visuaalisesti levoton tai selkeästi itse suunniteltu, voi sekin antaa hieman kotikutoisen vaikutuksen yrityksestä.

Siksi olisikin suositeltavaa panostaa käyntikortteihin heti alusta ja antaa ammattilaisen suunnitella ne. Samalla voit olla varma, että käyntikorttitiedosto on teknisesti oikein toteutettu ja tarpeeksi hyvälaatuinen painoon.

Ammattimainen käyntikorttisuunnittelu

Löydä yrityksesi ilmeeseen sopiva käyntikortin suunnittelija

Tavoitteleeko yrityksesi hieman rennompaa ilmettä vai sliipatun modernia lookia? Jotta käyntikorttisi suunnittelija ymmärtää ja pystyy tuottamaan hakemaasi tyyliä, kannattaa varmistaa, että valitset oikeantyylisen suunnittelijan yrityksellesi.

Aina tarjouksista ei kannata valita edullisinta, vaan voisi olla hyvä idea käyttää 15 minuuttia tekijöiden verkkosivuilla vierailuun ja referenssien selailuun. Pelkästään jo sen perusteella voi saada vahvan tunteen siitä, kuka olisi paras vaihtoehto käyntikorttiesi suunnittelijaksi.

Tutustu tekijöihimme
Löydä sopiva käyntikortin suunnittelija

Luova käyntikortin suunnittelu jää mieleen

Päästä omasi tai suunnittelijan luovuus valloilleen

Nykyisillä painotekniikoilla käyntikorttiin saa mitä moninaisimpia tekstuureja, muotoja, värejä ja kiiltoefektejä. Myös materiaaleissa on nykyään mistä valita.

Miksi siis tyytyä perinteiseen puolikiiltävään suorakaiteen muotoiseen pahviläpyskään? Hyvä suunnittelija kuuntelee toiveitasi ja suunnittelee halutessasi mieleenpainuvan käyntikortin, jota sen vastaanottaja jää tunnustelemaan ja tutkimaan.

Inspiraatiota ja ideoita wau-efektin tuottaviin käyntikortteihin löytyy helposti niin Google-haulla kuin somesta.

Käyntikortin suunnittelu osana yrityksen graafisen ilmeen luontia

Jos yrityksellesi ei ole suunniteltu vielä mitään graafisia elementtejä tai ilmettä, siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Käyntikorttien suunnittelussa olisi hyvä olla pohjalla jo jotain yrityksen graafisia materiaaleja tai ohjeistuksia.

Jos yrityksesi taival on vasta alussa tai haluat aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä, onnistuu suunnittelijoiltamme kokonaisten graafisten ilmeiden ja logojen suunnittelu.

Parhaimmillaan muut materiaalit, kuten käyntikortit, nettisivut ja esitteet, luodaan graafisen ohjeistuksen pohjalta. Näin yritykselle saadaan yhtenäinen visuaalinen ilme kaikissa kanavissa, ja yrityksen voi tunnistaa tietyistä visuaalisista elementeistä.

Jos haluat siis käyntikortit yritykselle, mutta yrityksellesi ei ole suunniteltu vielä mitään muuta, kannattaa harkita myös koko graafisen ilmeen teettämistä samalla!

Graafinen suunnittelu
Graafisen ilmeen suunnittelu