Kilpailuta logon suunnittelu helposti

Meiltä löydät kotimaiset logon suunnittelijat yhdestä paikasta nopeasti ja luotettavasti.

Kilpailuta logon suunnittelija
Etusivu / Palvelut / Graafinen suunnittelu / Logon suunnittelu

Kaikki lähtee logon suunnittelusta

Monelle uudelle yrittäjälle logon suunnittelu on ensimmäinen konkreettinen todiste uudesta perustetusta yrityksestä. Tästä syystä sopivan logosuunnittelijan löytäminen on ratkaisevan tärkeää.

Me kilpailutamme puolestasi kymmeniä logon suunnittelun ammattilaisia toimittamalla tarjouspyyntösi verkostomme huippuosaajille. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin.

Kilpailuta logosuunnittelija

Tavoita kotimaiset graafikot vaivatta

Älä tuhlaa kallista aikaasi — ulkoista sopivan tekijän etsintä meille

Kotimaiset tekijät

Osaava ammattilaisverkosto

Projektisi on tärkeä, joten poimimme tarjouspyyntöösi vain parhaiten sopivat tekijät, jonka jälkeen saat valitsemiltamme ammattilaisilta tarjoukset. Jos sopivia tekijöitä ei löydy, etsimme tarpeisiisi sopivia ammattilaisia nykyisen tekijäjoukon ulkopuolelta.

Ei ostovelvoitetta

Tarjouslupaus

Pyrimme saamaan jokaiselle tarjouspyynnölle vähintään viisi (5) laadukasta tarjousta. Tarpeen vaatiessa etsimme tarpeisiisi sopivia ammattilaisia nykyisen tekijäjoukon ulkopuoleltakin, jos sopivia ei heti löydy.

Kilpailutamme logon suunnittelijat puolestasi

Digiful palvelee kaikkia logoa tarvitsevia

Digifulin kilpailutuspalvelua ovat tervetulleita käyttämään kaikki, jotka tarvitsevat logoa. Yritysten lisäksi logon suunnittelua voivat kaivata liitot, yhdistykset, somevaikuttajat tai vaikka suurten juhlien tai tapahtumien järjestäjät.

Oma logo luo ammattimaisen ja muistettavan ilmeen tapahtumalle, ja sitä on helppo käyttää kaikissa tapahtumaan liittyvissä sähköisissä ja printtimateriaaleissa.

Logon suunnittelu – Miten kilpailutus toimii?

Sopivat ammattilaiset, paremmat tarjoukset

1

Täytä lomake

Täytä tarjouspyyntö­lomakkeemme, jossa pyydämme sinua kuvailmaan projektiasi tarkemmin.

2

Etsimme ammattilaiset

Kuvailusi perusteella lähetämme tarjouspyyntösi edelleen sopivimmille logosuunnittelijoille, jotka tekevät sinulle tarjouksen.

3

Vertaile ja valitse

Kun olet vastaanottanut kaikki tarjoukset, voit käydä ne läpi rauhassa ja valita mieleisesi tekijän.

Kilpailuta logosuunnittelijaLisää palvelustamme

Logon ja visuaalisen ilmeen päivitys

Jos yrityksesi on ollut toiminnassa jo jonkun aikaa, ja nykyinen logosi on yhtä vanha kuin yrityksesi, voisi olla aika päivittää logosi ja mahdollisesti samalla koko yritysilmeesi. Uuden logon myötä olisi luonnollista päivittää myös koko yrityksen graafinen ohjeistus.

Logon päivittäminen paitsi freesaa yrityksesi visuaalisen ilmeen myös monesti luo uutta virtaa itse yrittämiseen. Uusi logo – uudet tuulet!

Logon suunnittelu ja päivitys
Kilpailuta logon suunnitelu

Kilpailuta logon suunnittelu

Löydä sopiva tekijä

Keskity itse yrityksesi ydintoimintaan

Jätä logon suunnittelu ammattilaiselle

Logon suunnittelu voi ajatuksena tuntua yksinkertaiselta ja helpolta hommalta tehdä itsekin. Viimeistään kuitenkin jälkeenpäin sitä monesti huomaa, että ehkä olisi kannattanut jättää tämäkin homma ammattilaiselle.

Jättäessäsi logon suunnittelun yhdelle ammattilaisverkostomme logosuunnittelijoista, voit olla varma, että logosi on standardien mukainen ja helppo käyttää niin printissä kuin digissä. Säästät myös itse aikaa, ja monesti saamasi logoehdotukset yllättävät ideoillaan ja raikkaalla ulkoasullaan.

Löydä logosuunnittelija

Valitse yrityksesi tyyliin sopiva logosuunnittelija

Jokaisella yrityksellä on omanlainen tyylinsä ja omanlainen kohdeyleisönsä. Siksi onkin tärkeää löytää logosuunnittelija, joka ymmärtää yrityksen ilmettä ja kohdeyleisöä.

Digifulin kilpailutuspalvelussa saat useita eri tarjouksia, ja lopullinen valinta on sinun käsissäsi. Tällöin olisikin tärkeää valita logosuunnittelija ei vain hinnan perusteella vaan myös sen mukaan, miltä suunnittelijan aiemmat työt vaikuttavat. Näkisitkö itse oman yrityksesi logon suunnittelijan referenssien joukossa?

Löydä sopiva tekijä
Ammattilainen suunnittelee logon

Mistä logon suunnittelun hinta muodostuu?

Miten prosessi etenee?

Periaatteessa voit vain vastata myöntävästi haluamasi tekijän tarjouspyyntöön ja jäädä odottelemaan valmiita logoehdotuksia. Toisaalta sinulla on varmasti joitain ajatuksia edes esimerkiksi väreistä.

Kaikki mahdolliset ajatukset logosta kannattaakin välittää logosuunnittelijalle ennen suunnittelun aloitusta, jottei logon ensimmäinen versio ole aivan jotain muuta kuin olit ajatellut.

Logoa suunnittelevilla graafisilla suunnittelijoilla voi olla erilaisia lähestymistapoja logon suunnitteluun. Jotkut lähtevät liikkeelle melko suoraviivaisesti ja jotkut taas käyttävät enemmän aikaa taustatyöhön esimerkiksi haastattelemalla.

Monesti tyyli vaikuttaa myös lopullisen logon hintaan. Mitä enemmän logosuunnittelija käyttää työhön aikaa, sitä enemmän logo loppupeleissä maksaa.

Tässä kohtaa sinun tilaajan roolissa kannattaakin miettiä, riittääkö sinulle melko suoraviivaisesti toteutettu logo vai haluaisitko hyvin räätälöidyn ja henkilökohtaisella otteella toteutetun logon ja mahdollisesti kokonaisen visuaalisen ilmeen.

Miksi logon suunnittelun kilpailutus kannattaa?

Logon suunnittelun kilpailuttamisella on monia hyötyjä, joista yksi on tietenkin logon hinta. Verkostomme ammattilaisten joukosta löytyy kymmeniä taitavia graafisia suunnittelijoita. Useamman tarjouksen avulla saat paremman käsityksen suunnittelun hintaluokasta, joten jos logon suunnittelun hinta on yksi valintakriteeri, olet oikeassa paikassa.

Kilpailuta logon suunnittelija

Logon suunnittelu muistilista

  1. Muista alussa mainita suunnittelijalle, mistä et ainakaan pidä
  2. Kerro myös, minkälaisia erilaisia käyttötarpeita sinulla voi olla logolle
  3. Varmista, että saat logostasi kaikki eri kanavissa tarvittavat erilaiset versiot
Kilpailuta logon suunnittelija