WordPress-kotisivut

Pienyrittäjän kotisivut

Säästä yrityksesi resursseja. Ei sitoumuksia.
Kehittämämme prosessin avulla säästät paitsi rahaa myös useita tunteja kallisarvoista aikaa. Tavoitat yli 700 tekijää.

Klikkaa ja katso video

Tingi hinnasta, älä laadusta

Digiful tekee mahdottomasta totta

Paljon sanottu, mutta me haluamme helpottaa pienyrittäjien arkea. Asiantuntevan palvelumme avulla säästät yrityksesi tärkeimpiä resursseja.

Säästä aikaa

Sopivien ammattilaisten etsiminen ja vertailu vie paitsi aikaa, vaatii myös aiheseen perehtymistä ja teknistä ymmärrystä. Mitäpä jos siirtäisit vastuun meille. Tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useat alan ammattilaiset.

Säästä rahaa

Saat tarjouspyynnöllesi useita tarjouksia ja voit lopulta säästää jopa useita satoja euroja. Voit myös halutessasi painottaa kilpailutuksessa edullista hintaa, jolloin kokonaiskustannukset pienenevät entisestään. Lue lisää edullisista kotisivuista täältä.

Kilpailuta kotisivut — tehokkain tapa löytää sopiva ammattilainen

01.

Sopivat tekijät projektillesi
Useiden tuntien työ alle 20 minuutissa. Jätä tekijöiden etsiminen ja tekninen arviointi meidän huoleksemme. Kilpailutamme kotisivut yli 10 vuoden kokemuksella.

02.

Jokaiselle budjetille sopiva tekijä
Enemmän tarjouksia — enemmän valinnan varaa. Yli 700 ammattilaisen joukosta löydät budjetillesi sopivan tekijän helposti ja tehokkaasti.

03.

Maksa vasta, kun työ on suoritettu
Kaikki verkostomme ammattilaiset ovat yksityisiä yrityksiä. Maksat vasta, kun työ on valmis. Useat ammattilaisistamme tarjoavat myös mahdollisuutta maksaa osissa.

Pienyrittäjä

Minimoi riskit — maksimoi tulokset

Jokainen yrittäjä ansaitsee toimivat kotisivut

Sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan tai oppia kantapään kautta. Avullamme löydät kotisivuillesi oikean tekijän vaivattomasti. Tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita kymmeniä alan ammattilaisia.

 • Täysin ilmainen
 • Ei sitoumuksia
 • Keskitetty seuranta
 • Helppo käyttää
 • Säästä resursseja
 • Hyvät tulokset

Edulliset pienyrittäjän kotisivut ammattitason ominaisuuksilla

Sinä määrittelet tarpeet — me etsimme tekijät

Verkkosivuston ulkoasu

Sivuston ulkoasu

Tarvitseeko sivustosi ammattigraafikon suunnitteleman uniikin ulkoasun vai riittääkö hieman edullisempi ja minimalistisempi vaihtoehto? Sinä päätät.

Ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri

Automatisoi liiketoimintaasi ajanvarauskalenterilla. Kotisivuille toteutettu ajanvarausjärjestelmä on nykyaikainen tapa automatisoida varaus- ja myyntiprosessia. Säästä aikaa ja kasvata myyntiäsi.

Sisällöntuotanto kotisivuille

Myyvät tekstisisällöt

Sisällöntuotannon ulkoistaminen on kannattava ratkaisu. Vakuuta vierailijasi asiantuntijuudestasi selkeällä ja helppolukuisella tekstisisällöllä. Ammattimaisesti toteutettu sisältö parantaa myös sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Uusi logo on yrityksesi näköinen, persoonallinen, helposti tunnistettava ja mieleenpainuva. Herätä yrityksesi henkiin näyttävällä logolla, joka jää ihmisten mieleen.

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Mitä ikinä myytkin. Verkkokauppa pitää huolen siitä, että kauppa käy vuorokauden ympäri paikasta riippumatta. Verkkokaupparatkaisut kotimaiseen ja kansainväliseen kaupankäyntiin kilpailukykyiseen hintaan.

Chatbot

Uutiskirjeen tilaus

Uutiskirjeellä saat yrityksellesi huomiota tehokkaasti. Kerää kotisivuillasi listalle uusia tilaajia ja pidä asiakassuhteista huolta viestimällä ajankohtaisista asioista, tarjouksista ja eduista.

Verkkomarkkinointi

Verkkomarkkinointi

Verkkomarkkinointi käsittää kaikki digitaaliset markkinointitoimenpiteet, aina sisältömarkkinoinnista  maksettuun mainontaan. Herätä verkkosivustosi eloon hankkimalla uusia asiakkaita nopeasti ja tehokkaasti.

Chatbot

Chatbot

Palvele asiakkaitasi entistä paremmin tarjoamalla automatisoitua asiakaspalvelua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Käytä yrityksesi resurssit tehokkaammin ja kasvata myyntiä.

Unelmien kotisivut

… ja paljon muuta

Tehdään yhdessä unelmistasi totta. Jätä tarjouspyyntö ja kerro meille millaiset kotisivut yrityksesi tarvitsee. Toimitamme tarjouspyyntösi sopiville tekijöille ja kilpailutamme projektisi puolestasi.

Kotisivujen ostajan tarkistulista

Kotisivujen ostajan tarkistuslista

Lataa ilmainen opas. 10 täsmävinkkiä, joiden avulla varmistat projektillesi laadukkaan lopputuloksen

Kotisivujen kilpailutuksen painopiste

Kotisivujen hinta vai ammattilaisen kokemus?

Kilpailutuksen painopiste — kotisivut halvalla?

Tiesitkö, että laadukkaista kotisivuista ei tarvitse maksaa useita tuhansia euroja. Toimivat kotisivut saat halvemmallakin, mutta oikeiden tekijöiden löytäminen voi olla vaikeaa. Juuri tässä me voimme auttaa sinua. Etsimme projektillesi sopivat ammattilaiset ja kilpailutamme halvat kotisivut. Uudistetussa palvelussamme voit korostaa tarjouspyynnössäsi edullista hintaa tai tekijän kokemusta. Sinä päätät.

Edullinen hintaEdullinen hinta

Valikoidut ammattilaisetTekijän kokemus

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysyttyä palvelusta

Mikä erottaa teidät muista tarjouspyyntöpalveluista kuten Nerot.fi?

Suurin ero on tarjouspyyntöjen käsittely. Käymme kaikki lähetetyt tarjouspyynnöt läpi tapauskohtaisesti ja valitsemme jokaiseen kilpailutukseen vain sopivat tekijät. Olemme luoneet kompetenssiin pohjautuvan profiilin jo sadoista kotimaisista ammattilaisista ja kehitämme palveluamme jatkuvasti saamamme palautteen avulla.

Valintaprosessimme huomioi monia yksittäisiä kriteerejä aina budjetista teknisiin vaatimuksiin ja projektin laajuuteen. Lopputuloksena saat kilpailutuksellesi vain laadukkaita ja keskenään vertailukelpoisia tarjouksia.

Sinun tarvitsee vain valita sopivin tarjous.

Mitä jos en saakaan tarjouspyynnölleni sopivia tarjouksia?

Mekään emme ole täydellisiä, joten on täysin mahdollista, että et saa kilpailutuksellesi sinua miellyttäviä tarjouksia. Sinulla ei kuitenkaan ole ostovelvoitetta eli voit tilanteen vaatiessa jättää kaikki saamasi tarjoukset huomiotta. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta.

Vinkit pienyrittäjälle

Muistilista kotisivujen ostajalle

1.

Kohderyhmä ja tavoite

Kohderyhmän ja tavoitteen määrittely on tärkeää. Selkeä rajaus helpottaa esimerkiksi sisällöntuotantoa. Sillä on myös merkittävä vaikutus sivuston visuaalisiin ja teknisiin valintoihin.

2.

Ammattilaisen valinta

Nyt tarkkana kuin porkkana. Älä osta sikaa säkissä vaan pyydä toimittajalta vähintään 3 kpl referenssejä vastaavista toteutuksista. Käy kaikki ehdokkaat huolellisesti läpi ja vertaile.

3.

Tekninen tuki nyt ja tulevaisuudessa

Oletko valmis selviytymään ongelmatilanteista yksin vai tarvitsetko apua? Kysymyksiä ja hankalia tilanteita tulee vastaan erityisesti käyttöönoton alkuvaiheessa, joten varmista tuen laajuus ja saatavuus sekä hinta.

4.

Sivuston ulkoasu

Onko yritykselläsi olemassa jo jonkinlainen graafinen ohjeisto vai lähdetäänkö liikkeelle tyhjästä? Muista mainita tarjouspyynnössä mahdolliset referenssisivustot ja omat toiveesi esimerkiksi väreistä ja muista visuaalisista elementeistä.

5.

Unohda kotisivukoneet ja poppakonstit

Kotisivukone voivat tuntua näennäisesti edulliselta vaihtoehdolta, mutta kuukausimaksut nousevat helposti korkeiksi. Toteutukset ovat aina kankeita ja kotikutoisen oloisia. Vain ammattilaisen toteuttamana saat investoinnille vastinetta etkä heitä rahojasi hukkaan.

6.

Budjetin määrittely

Mieti paljonko olet valmis maksamaan kotisivuista. Ole kuitenkin realisti. Laajat/monimutkaiset sivustot vaativat enemmän työtunteja ja maksavat siten enemmän. Kaikki toiveet eivät välttämättä toteudu varaamallasi budjetilla.

7.

Sisällön tuottaminen kotisivuille

Sisältö on tärkein yksittäinen kokonaisuus kotisivuilla. Lähtökohtaisesti tekstisisältö kannattaa teettää ulkopuolisella ammattilaisella, joka osaa ottaa huomioon myös hakukoneoptimoinnin.

8.

Kuvat ja videot

Onko yritykselläsi kuvamateriaalia, jota voidaan käyttää kotisivuilla vai ostatko aineiston ulkopuoliselta toimittajalta? Myös kuvapankit ovat yksi optio, mutta autenttinen kuvamateriaali on aina paras. Muista siis mainita asiasta tarjouspyynnössäsi.

9.

Verkkomarkkinointi

Hakukonenäkyvyys vie aikaa. Orgaanisen liikenteen hankkimiseen menee parhaassakin tapauksessa useita kuukausia. Kannattaa siis miettiä myös verkkomarkkinoinnin mahdollisuutta ja miettiä sille oma budjetti. Saat palvelullesi näkyvyyttä nopeasti.

10.

Sosiaalinen media

Some on jatkuvasti läsnä ihmisten arjessa. Valitse relevantit somekanavat ja mieti miten voit hyödyntää niitä. Omille kotisivuille voit lisätä esim. Facebook- tai Instagram-feedin, jolloin saat sivustollesi kätevästi päivittyvää sisältöä.

11.

Verkkotunnus eli domain

Hyvä verkkotunnus on helppo muistaa ja kirjoittaa. Paras vaihtoehto on käyttää yrityksen omaa nimeä ja kotimaista .fi-tunnusta. Pyri myös välttämään väliviivojen käyttöä.

12.

Sopiva webhotelli

Älä säästä webhotellissa. Avainsanoja ovat turvallisuus, toimintavarmuus, nopeus sekä tehokas asiakaspalvelu. Luotettava ja nopea palvelu säästää sinut monelta harmilta ja parantaa sivuston käyttökokemusta.

13.

Jatkokehitys ja julkaisujen jaksottaminen

Kaikkia toimintoja ei välttämättä kannata sisällyttää ensimmäiseen versioon. Julkaise ensin vain välttämättömät toiminnot ja keskity sen jälkeen kehittämään uutta ja parantamaan vanhaa.

14.

Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmän valinnassa kannattaa huomioida laajennettavuus, helppokäyttöisyys ja teknisen tuen satavuus. Markkinoiden ehdoton ykkönen on WordPress.

Edulliset kotisivupaketit aloittavalle pienyrittäjälle

Eikö sopivaa pakettia löydy alta? Voit räätälöidä tarpeisiisi sopivan paketin myös itse. Etsimme projektillesi sopivat tekijät ja kilpailutamme heidät puolestasi.

Kotisivut KÄYNTIKORTTI

Yksisivuinen käyntikorttisivu todella rajatulle budjetille.
Hinnat alkaen
220
Jätä tarjouspyyntö
 • Yksinkertainen ulkoasu
 • 1 sivu
 • Avaimet käteen-toimitus
 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • Täysin responsiivinen
 • Yhteydenottolomake
 • Google Analytiikka
 • SSL-sertifikaatti
 • Käyttöopastus

Kotisivut STARTTI

Valmis ulkoasumalli yrityksesi väreillä ja pienillä muutoksilla.
Hinnat alkaen
390
Jätä tarjouspyyntö
 • Yksinkertainen ulkoasu
 • 1-5 sisältösivua
 • Avaimet käteen-toimitus
 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • Täysin responsiivinen
 • Yhteydenottolomake
 • Google Analytiikka
 • SSL-sertifikaatti
 • Käyttöopastus

Kotisivut SMALL BUSINESS

Räätälöidyllä ulkoasulla toteutettu kotisivupaketti.
Hinnat alkaen
790
Jätä tarjouspyyntö
 • Uniikki ulkoasu
 • 4-6 sisältösivua
 • Avaimet käteen-toimitus
 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • Täysin responsiivinen
 • Yhteydenottolomake
 • Google Analytiikka
 • SSL-sertifikaatti
 • Käyttöopastus