Yli 900 ammattilaista

Pienyrittäjän kotisivut

Kotisivut ja verkkokaupat edullisesti - saat useita ehdotuksia kerralla. Kuvaile projektisi ja valitse sopivin tarjous.

Pyydä tarjouksia
Markoa hämmästyttää kuinka edullisesti kotisivut voi saada Tarjouspyynnön jättäminen kotisivuista käy helposti
Jätä ilmainen tarjouspyyntö - Kotisivut tai verkkokauppa yritykselle

1Pyydä tarjouksia

Täytä lomake ja kuvaile projektisi lyhyesti.

Vertaile kotisivujen tarjouksia

2Vertaile

Saat verkostomme ammattilaisilta useita ehdotuksia kotisivuistasi.

Valitse paras kotisivu tarjous

3Tee päätös

Valitse itsellesi sopivin tarjous tai jätä kaikki huomiotta.

5 hyvää syytä kilpailuttaa pienyrittäjän kotisivut

Tehokkuutta ja säästöä

Positiivisia kokemuksia palvelusta

96% käyttäjistä suosittelee

Alkuvuodesta teettämämme kyselyn mukaan 96% asiakkaista voisi suositella palvelua. Kokeile sinäkin ja kerro meille mielipiteesi.

Kotisivujen kilpailutus säästää aikaa

Tehokasta ajan käyttöä

Säästät aikaa jopa useita tunteja. Kokoamme yhteen kotimaiset kotisivuammattilaiset, jotta sinä välttyisit työläältä etsimiseltä.

Kotisivujen kilpailutus säästää rahaa

Pienyrittäjälle selvää säästöä

Kilpailuttamalla pienyrittäjän kotisivut säästät rahaa. Tähän mennessä toteutuneiden kilpailutuksiemme keskimääräinen säästö on jopa -28%.

Ei ostovelvoitetta

Valitse vapaasti minkä tahansa saamistasi tarjouksista. Jos yksikään tarjous ei tunnu sopivalta, voit olla valitsematta yhtäkään.

Useita tarjouksia helposti

Useita tarjouksia vaivattomasti

Toimitamme tarjouspyyntösi ilmaiseksi yli 900 ammattilaiselle, joista halukkaat jättävät sinulle tarjouksensa kotisivuistasi.

Digiful-palvelu on ilmainen

100% ilmainen palvelu

Kilpailuttaminen on yrityksellesi täysin ilmaista eikä palvelu sisällä lisäkuluja. Voit vastaanottaa rajattoman määrän tarjouksia.

Kotisivujen kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta

Kilpailutus yrityksesi ehdoilla

Tarjouskilpailun sisältö on sinun käsissäsi. Voit asettaa vapaasti haluamasi maksimibudjetin, voimassaoloajan sekä muut tarjouspyynnön sisältöön liittyvät yksityiskohdat. Lisäksi voit halutessasi koska tahansa sulkea kilpailutuksen.

Löydä sopiva tekijä helposti

Säästä aikaa ja vaivaa jopa useita tunteja. Unohda puuduttava Googlailu, tuloksettomat puhelintiedustelut ja hampaiden kiristely. Me olemme jo tehneet raskaan ja aikaa vievän työn puolestasi ja koonneet kotimaiset ammattilaiset saman katon alle.

Digiful.fi - pienyrittäjän asialla

Haluamme tukea yrittäjiä helpottamalla sopivan tekijän etsimistä. Palvelumme kokoaa yhteen monentasoisia ammattilaisia, joten tiimistämme löytyy asianmukainen tekijä jokaiseen kotisivuprojektiin.

Teet tarjouspyynnöt helposti ja nopeasti

Valmis tarjouspyyntöpohja auttaa sinua laatimaan selkeän tarjouspyynnön, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot. Valitse lomakkeelta tarvitsemasi ominaisuudet sekä lisäpalvelut ja lähetä lomake meille. Me hoidamme loput.

Maksimoi hyödyt - Minimoi riskit

Digiful.fi on täydellistä riskien hallintaa. Miltäpä kuulostaa palvelu, joka on ilmainen eikä sisällä piilokuluja tai ostovelvoitetta. Todellinen pienyrittäjän unelma. Täytä tarjouslomake, nauti kuppi kuumaa kahvia ja rentoudu.

Tyytyväiset Pienyrittäjät

Mitä asiakkaat kertovat meistä

Nopealla aikataululla saimme julkaistua raikkaat ja hyvännäköiset kotisivut. Tarjouspyynnön jättäminen oli todella yksinkertaista ja saimme useampia tarjouksia muutamassa päivässä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

WordPress kotisivut Healing Music X
Johanna Weckman Healing Music X

Palvelun tuomat säästöt yllättivät täysin. Maksoin uusista kotisivuista vain murto-osan varaamastani budjetista. Suosittelen ehdottomasti palvelua myös muille pienyrittäjille.

Pienyrittäjän kotisivut edullisesti
Pekka Virtanen kristallivuodehoito.fi

Ammattilaiset

Myös nämä pienyrittäjän kotisivut on hankittu palvelumme avulla

Kotisivut ja verkkokauppa yritykselle - Healing Music X Edulliset pienyrittäjän kotisivut luontaishoitoyritykselle Edulliset kotisivut yritykselle hieroja
Laadukkaat WordPress kotisivut yritykselle edullisesti WooCommerce verkkokaupat yritykselle

* Suosituimmat palvelut

Pienyrittäjän kotisivut - Ostajan muistilista

Ennen kuin ryhdyt kilpailuttamaan yrityksesi kotisivuja on suositeltavaa käydä läpi oheinen muistilista ja teroittaa omat ajatukset tulevasta kotisivuprojektista.

1Sopivan tekijän valinta

Helpottaaksesi tekijän valintaa kannattaa tarjouspyynnössä pyytää toimittajalta vähintään 3 kpl referenssejä vastaavista toteutuksista. Työnäytteiden avulla saamiesi tarjouksien vertailu on helpompaa eikä sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä.

2Tekninen tuki

Tuleviin ongelmatilanteisiin kannattaa varautua ajoissa. Miten siis toimit kun sivuston palautelomake tai verkkokauppa lakkaa toimimasta? Varmista toimittajalta tuen saatavuus ja hinta.

3Kotisivujen budjetti

Kotisivujen lopullinen hinta määräytyy monesta eri tekijästä, mutta useimmiten sivusto toteutetaan joidenkin raja-arvojen puitteissa. Kannattaa kuitenkin varautua myös siihen, että kaikki toiveesi eivät välttämättä toteudu asettamallasi budjetilla.

4Sisällön tuottaminen

Pienyrittäjän kotisivut löytyvät hakukoneista vain laadukkaan ja hyvin suunnitellun sisällön avulla. Useimmiten sisällöntuotanto kannattaa luottaa ammattilaisen käsiin, jotta saata varmasti kaiken irti kotisivuistasi.

5Kuvat ja videot

Kuvat ja videot elävöittävät sivustoa ja tukevat tekstisisältöä. Onko yritykselläsi valmista kuvamateriaalia, jota voidaan käyttää kotisivuilla vai ostatko aineiston ulkopuoliselta toimittajalta?

6Verkkomarkkinointi

Orgaanisen liikenteen hankkiminen vie parhaassakin tapauksessa joitakin kuukausia. Verkkomarkkinoinnin avulla saat nopeasti liikennettä. Voit markkinoida palveluasi esimerkiksi Googlessa, Facebookissa tai Twitterissä.

7Sosiaalinen media

Sosiaalinen media mainio väylä tavoittaa niin uudet kuin nykyisetkin asiakkaat. Valitse relevantit somekanavat ja mieti miten voit hyödyntää niitä. Apua on tarjolla laajasti, joten kannattaa kysyä apua markkinoinnin ammattilaiselta.

8Verkkotunnus

Hyvä verkkotunnus on helppo muistaa ja kirjoittaa. Suomen markkinoilla kannattaa ehdottomasti käyttää .fi-tunnusta, koska se lisää sivuston uskottavuutta. Valitse sopivan lyhyt ja helposti muistettava nimi.

9Webhotelli

Webhotellin valinnassa ei kannata säästellä. Kustannukset ovat suunnilleen 15-30€/kk. Avainsanoja ovat turvallisuus, toimintavarmuus, nopeus sekä tehokas asiakaspalvelu.