Digiful-tiimi palvelee

Rekisteriseloste

Voit kysyä lisätietoja myös suoraan asiakaspalvelustamme.

Ota yhteyttä

Rekisterinpitäjä

Johanna Virtanen
email: johanna.virtanen@digiful.fi

Rekisterin nimi

digiful.fi – verkkopalvelun käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Digiful.fi– verkkopalvelun ja sen käyttäjien välisen asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon, palveluiden toimittamiseen sekä suoramarkkinointi-, etämyynti-, yhteydenotto- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää palvelujen kehittämistarkoituksiin. Rekisterissä olevia tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain mukaisesti.

Rekisteröity käyttäjä voi kieltää henkilötietojensa käytön markkinointi- tai markkinatutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

Rekisterin tietosisältö

  • Käyttäjän tiedot: Nimi, yrityksen nimi, Y-tunnus, sähköposti, puhelinnumero.
  • Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät tiedot kuten myytävät tuotteet tai palvelut sekä niiden alkamis- ja loppumispäivämäärät.
  • Käyttäjätunnukset ja muut tunnistetiedot.
  • Käyttäjän verkkopalvelussa tekemien toimien tapahtumatiedot palvelun kehitystä varten.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään seuraavista lähteistä:

  • Käyttäjiltä itseltään rekisteröinnin yhteydessä tai sen jälkeen.
  • Käyttäjien verkkopalvelussa tekemistä toimista automaattisesti kertyvästä datasta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Kuitenkin niissä tapauksissa kun tietoja luovutetaan, se perustuu rekisteröidyn käyttäjän antamaan suostumukseen. Tietoja voidaan luovuttaa omistus- ja tytäryhtiöille sekä siirtää yrityskaupan yhteydessä. Tietoja voidaan myös luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin tai vastaaviin tarkoituksiin. Käyttäjällä on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö ja luovutus markkinointi- tai markkinatutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut tiedot. Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa kirjallisina ja allekirjoitettuina rekisterinpitäjälle.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

  • Ei manuaalista aineistoa.

ATK:lla tallennetut tiedot

  • Rekisteri on suojattu ulkoisia tietomurtoja vastaan käyttäen asianmukaisia teknisiä järjestelmiä.
  • Rekisterin käyttö on mahdollista ainoastaan henkilöille joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
  • Rekisterin käyttöä valvotaan asianmukaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Evästeet

Sivustollamme (digiful.fi) käytetään evästeitä. Eväste (cookie) on käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeitä käytetään parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi. Tilastoimme myös sivujen näyttö- ja kävijämääriä, käyttäjän käyttäytymistä sekä selaintyypin palvelussa parantaaksemme palveluamme.

Käyttämällä Internet-sivustoamme käyttäjä hyväksyy evästeiden tallentamisen käyttäjän laitteelle.

Useimmissa selaimissa evästeet vastaanotetaan automaattisesti, mutta käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö selaimen turvallisuusasetuksia muuttamalla. Evästeiden estäminen merkitsee sitä, että monien selainten toimivuus rajoittuu eikä sivustomme näin ollen välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

Muokattu viimeksi: 06.01.2021