Tarjouspyyntö #1087

WordPress-devausta (WooCommerce/Subscriptions)

Kotisivut En tarvitse
Budjetti
500€
Luotu
Sulkeutuu

Projektin kuvaus

Minulla on parhaillaan työn alla WooCommerce-verkkokauppa, jossa käytän WooCommerce Subscriptions-laajennusta. Käytännössä verkkosivujen kehittäminen etenee muuten ihan mallikkaasti, mutta tarvitsisin apua Subscriptions-laajennuksen kanssa. Tarvitsisin siis teknistä konsultointia ja/tai kehitysapua, jotta laajennus toimisi haluamallani tavalla.

Myyn sivustollani jäsenyyksiä, joiden sisältö poikkeaa hieman toisistaan. Jäsenyyden voi päivittää koska tahansa ja homma toimiikin nyt hyvin, jos jäsenyyden haluaa päivittää parempaan. Ongelma tulee vastaan siinä kohtaa, kun haluan päivittää jäsenyyden alemmalle tasolle, koska jäsenyyden päivityksen yhteydessä alempi taso astuu voimaan välittömästi. Haluan jäsenyyden astuvan voimaan tietenkin vasta kun nykyinen (korkeampi) jäsenyys on käytetty loppuun. Oma osaamiseni ei riitä tähän, joten tarvitsen apua kokeneemmalta kehittäjältä.

En osaa edes arvioida paljonko työtä ko. toiminnallisuuden devaus vaatii, mutta olettaisin että aivan mielettömästä työmäärästä ei ole kyse.

Lisätiedot

Toimeksiannon yksityiskohdat

 • Projektin luonne: Tekninen konsultointi
 • Responsiivisuus: KYLLÄ
 • Julkaisujärjestelmä: En tarvitse
 • Sivujen määrä: 1 sivu(a)
 • Kieliversiot: Suomi
 • Perustason optimointi: XML-sivukartta
  Meta-tiedot (title ja description)
  Kuvakokojen optimointi
  ALT-tekstit
  Hakukoneystävälliset URLit
  SSL-sertifikaatti

Toimeksiantaja

1kpl
Tarjouksia

Haluatko jättää tarjouksen? Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Avaa menu Avaa menu